Gerillamarketing

2021.okt.06.
Írta: Bognár L 1 komment

Az előválasztás pikantériája avagy Hadházy mint bioplakát

elo-valasztas.jpg

1.) Elutasítások

- Karácsony külügyminiszterséget ajánlott Dobrev Klárának - aki azt azzal utasította vissza, hogy a posztosztogatás nem időszerű;
- Karácsony alkotmányozási tárcát ajánlott Márki-Zaynak, aki azt visszautasította azzal, ő nem alkotmányjogász;
- Karácsony és Márki-Zay különféle formákban kormányzati szerepet kínált Hadházynak, aki azt elutasította, mivel posztok osztogatása előtt győzni kellene tavasszal. Vagyis a bioplakát nem hagyta magát kiragasztani a falra!
- Karácsony arra a kérdésre, hogy milyen funkciót szeretne egy Márki-Zay kormányban betölteni, azt felelte: főpolgármesterit. (Ám újabban tandemről beszélnek.)

Tovább

Propaganda a munka előtt - kétmondatok

munka-es-igeretek.JPG

Hetet egy csapásra

Frissítem blogjaimat, hibákat javítok - és újra rá-rábukkanok olyan két mondatot tartalmazó részletekre, amelyek önmagukban is világokat nyitnak meg, gerillamarketing objektumként viselkednek és elgondolkoztathatják a blogolvasót.
Múlt és jelen egyszerre mutatja meg magát az alábbi hét "kétmondatban". Nosza, hetet egy csapásra a munka, a kultúra és a munkakultúra világából!

Tovább

Módszerek előny kicsikarására - Mellár és a Pécs Pride

pecs-pride.jpgPécs Pride - fotó Cseri László

Módszerek bármire

Néhány módszert, amely egy élethelyzet vagy vita során a módszer alkalmazóját előnyhöz juttatja vagy legalább a védekezését sikeressé teheti, már bemutattam itt, a gerillamarketing blogban.
A magam kárán tanulhattam meg, hogy az egyes számban érvelő (jómagam) miként kerül hátrányba egy párbeszéd során, ha a partnere többes számot használ (mi, a marketing csoportban másként látjuk). Lám, egyedül viaskodhattam egy egész csoport ellen, pedig az a csoport itt sem volt, és ha létezik egyáltalán a teljes egyetértésük!

Tovább

Herevasalt kétmondatok közös világunkról

media-tv-radio.JPG

A kétmondatokról

Átfésülöm régi bejegyzéseimet, hibákat javítok, a Google új ízlésének megfelelő átalakításokat valósítok meg és közben arra leszek figyelmes: olykor két mondat elegendő ahhoz, hogy reflektorfénybe kerüljön valami lényeges momentum. Így született meg a "kétmondat" fogalma. Egy-egy kétmondat tulajdonképpen egy teljes gerillamarketing blogbejegyzést is helyettesíthetne. Lentebb 10 kétmondatot mutatok meg.

Általános észrevételek

Az online előválasztás első fordulójának menete.
Szombaton és vasárnap leszavaztak a kínaiak; hétfőn, hosszabb várakozás mellett a türelmetlen magyarok; keddtől pedig a józan többség voksol a weben.

Tovább

Tíz őrületesen erős kétmondat

Erős kétmondatok

eros-dupla-mondatok.JPG

Az egy mondatoknak Zöldi László személyében már van "felelőse" az interneten, de szegény kétmondatoknak nincs. Éppen ezért legalább a saját kétmondataim számára igazságot teszek, és ezzel azok eleget tehetnek gerillamarketing funkciójuknak, rávilágíthatnak a jelenre, a múltra meg vélhetően rám is.
Tehát jöjjenek a dupla mondatok:

Tovább
süti beállítások módosítása