Eszméletlenül jól írok!

Blogírás milliókért

Igen, igen, kedves olvasó - igaz a hír, milliókért fog blogot írni az V. kerület szépségéről a Hamu és Gyémánt Kft., személy szerint Rogán Antal szomszédja, az alsó.

Felsőfokú végzettségem van - jelzem magam is, és eszméletlenül jól írok.
- Ezzel a kifejezőkészséggel, ha csöpp eszed volna, író is lehetnél! - mondta valaki, de lehűtöttem a lelkesedőt, hiszen a hatalmas eszemnek éppen az a bizonyítéka, hogy nem író lettem, hanem blogger!

Mert hol a büdös fenébe keres egy író 120 millát minálunk?

Na, de a blogger ugye, aki ügyesen kanyarítja a szót a belvárosról, hogy a nap mekkora fénnyel repüli azt körbe, hogy ott mennyire színesek az ablakok, s a manikűrből kilépő asszonyok lába ívén mekkorát nyögve élveznek el a belvárosi illatok, s ráadásul ott, nocsak, narancs dalra kél egy nyakkendő a kirakatban, ha tetszenek a finom visszapillantásból érteni...

Levisszük a tutit a torkodon

De mit nekünk e kedves csodák, mikoron a polgárok ügyeit intéző szomszéd annyira fasza gyerek, hogy azt már tényleg blogban kell megírni a lökötteknek, ennek a vöröslő szemű új nemzedéknek, amelyik állandóan ott lóg a neten, s minisztériumi hivatalnokok és bértollnok bloggerek-fészbukkerek nyomják le a blogokban és a fészbukon a tutit a torkukon, mert pénz van, sőt a pénz nem számít, ha a rühes bájtokon keresztül tökön akarják ragadni a népet!

Eszméletlenül jól írok - tessenek már engem is bevenni a buliba!

Ezen felül szerény is vagyok, csak némi nagyképűséggel álcázom, ne má, hogy korszerűtlen skacnak nézzenek.

Eszméletlenül jól írok, s nincs az a kerület vagy város, amelynek hírét ne tudnám fényezni a végletekig!
Kedves maradék 22 db. kerület! Itt ülök a klaviatúrámnál, s beleborzongok, hogy mennyire gyönyörű, csodaszép a mi kerületünk, a miénk, a legmagyarabb magyar kerület - ugye tetszenek tudni, melyik...