Gerillamarketing

2020.nov.21.
Írta: Bognár L Szólj hozzá!

Televízió - Beépített főnök

dollarok.JPG

Főnök inkognitóban

A Spektrum csatornán futó televíziós sorozat egy-egy epizódja nagyon egyszerű struktúrára épül.
A nagyméretű, több telephellyel is rendelkező cég tulajdonosa álruhát ölt, gondos kezek elmaszkírozzák, bozontos műhajjal, álszakállal, lógó bajusszal teszik felismerhetetlenné.
A hölgyeknél a sminkesek persze más eszközökkel dolgoznak, a frizurának a megszokott ellentétébe fordítása mindenesetre náluk is fontos szerephez jut.
Mindez azért történik, hogy a főnök inkognitóban épülhessen be a saját cége állományába.

Tovább
Címkék: média, tv, televízió

Reklámőrültek és marketing fojtogatók

entrepreneur-1340649_640.jpgOnline marketing, SEO - koronavírus idején?

Piaci verseny a koronavírus árnyékában

Már a pandémia, vagyis a koronavírus járvány okozta válság kitörésekor jeleztem, számos cég, vállalkozás, vállalkozó első lépése lesz a marketing költségek lefaragása, az online marketing, benne a SEO költségeinek megtakarítása, de legalábbis drasztikus csökkentése.
Akkor úgy fogalmaztam: hatalmas blog- és honlaptemetők nyílnak és telnek majd meg jobb sorsra érdemes webegységekkel.
Ám mindig találkozhatunk „másképp gondolkozókkal”!

Tovább

Kína szemet vetett miniszterelnökünk lányára

cyber-attack.jpg

A kínai megfigyelési botrány - melynek során napvilágra került, hogy magyar közéleti személyiségeket is megfigyeltek, köztük például Orbán Viktor egyik lányát - nem ver nagy hullámokat se a magyar politikai közbeszédben, se a médiában.
A kormánypárti média viszonylagos csendje érthető. Az arany betűkkel írt keleti nyitás ethoszában aligha fest jól a magyar államapparátus, a politikai elit és családtagjainak megfigyelése a kiemelt kínai partner részéről.

Tovább

A Pluto és a nemzeti konzultáció

pluto-2201446_640.png

Kapcsolgattam a televíziót, a Spektrumon éppen csillagászattal foglalkoztak, megemlítve, hogy korábban a naprendszerünk legszélső bolygójának számított a Pluto, ez az elliptikus pályán mozgó jeges égitest. Aztán 2006-ban az a csillagászati szakmai döntés született, hogy ez a hideg világ nem éri el a bolygók nagyságrendjét, hiszen kisebb, mint a Föld holdja és "lefokozták" törpebolygóvá.
Számomra innen vált izgalmassá a jelenség, mert tüntetők tűntek föl a képernyőn, akik táblákkal vonultak az utcán és követelték a Pluto rehabilitációját és tiltakoztak az eljárás ellen!

Tovább

Őszi teendő – téliesítés

teliesites.JPG
- Bőrünkön még a nyári nap színe és Ön máris a téliesítés feladatait sorolja? - kérdem Világi Tamás urat (Világi Duguláselhárítás), a csatornázás, a duguláselhárítás ismert budapesti vállalkozóját, aki tanácsaival nem először segíti itt az olvasót.

- Igen, igen, itt az ideje, hogy felkészüljünk a télre – feleli. Érdemes már most felírni a naptárunkba, csupa nagybetűvel, hogy még véletlenül se tudjunk elsiklani felette: TÉLIESÍTÉS. Még az első fagyok beállta előtt ezt meg is kell ejteni, mielőtt az első jégdugók meghíznak a vezetékeinkben, és galádul tönkreteszik azt.

Tovább
süti beállítások módosítása