Gerillamarketing

2021.nov.05.
Írta: Bognár L 1 komment

Rájár a rúd a kutyapártra

Utcai gerillamarketing a Kétfarkú Kutyapárttól
Utcai gerillamarketing: a Kétfarkú Kutyapárt műve a pécsi utcán.

Lefutott a befutó hely

Márki-Zay Péter gyakorlatilag befutó helyet ígért a Kétfarkú Kutyapártnak (MKKP) az ellenzéki listán arra az esetre, ha nem indul a „viccpárt” az összefogás gyengítésére.
Kovács Gergely elnök ezt elutasította, és bejelentette, önálló listával és 85 választói körzetben egyéni jelölttel indul az MKKP a 2022. évi parlamenti választáson.
Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje erre válaszként dekralálta: mindenütt a kutyapárt ellen fog kampányolni!

Tovább

Márki-Zay Péter és a nyomásgyakorlás

gyurcsany-kihallgatasa.JPGGyurcsány Ferencet hivatali visszaélés vádjával hallgatják ki Orbán idején ügyészségi nyomozók

A nyilvánosság erejével

„Az, hogy a listán Gyurcsány ne legyen benne az első ötben, ez nem követelés, inkább egy józan döntés kérdése lesz.” Ezt nyilatkozta a KlikkTV-nek Márki-Zay Péter, hódmezővásárhelyi polgármester, nyilván ellenzéki miniszterelnök-jelölti minőségében.
A szerencsétlen hat párt hiába intette korábban az előválasztást megnyerő politikust, hogy ne a sajtón keresztül gyakoroljon nyomást az ellenzéki pártokra.

Tovább

Marx nyilván megdöbbenne - kétmondatok

money-penz.JPG

Kétmondatok a közelmúltból a közelmúltról és a jelenről. Kétmondatok digitális jegyzeteimből.

Marx nyilván megdöbbenne


Eredetileg a részvényekbe fektetett pénz áramlása éltette az új iparágakat, az a pénz tette lehetővé a fejlődést - és lám, ma már nem kell se részvény, se pénz a gyarapodáshoz - elegendő a tőkeáttételes short intézménye -, s íme, a nem-is-pénz pénzt fial, anélkül, hogy a nem-pénz beáramolna a gyárakba, üzemekbe, tudásközpontokba, vagyis a társadalom bármilyen hasznát venné a bankárok egyes technikáinak.
Ám Marx aligha éltetné a kirakatbezúzást, a gépkocsik felgyújtását, az emberiség múltját megtestesítő városok rommá verését, az emberi életek kioltását - rosszhiszemű megközelítésben azt mondhatnánk, az ilyesmi Vlagyimir Iljics szakterülete volt - és aligha óhajtaná a bankok minden funkciójának eltörlését, valamiféle ősállapotok visszaállítását.

Tovább

Az előválasztás pikantériája avagy Hadházy mint bioplakát

elo-valasztas.jpg

1.) Elutasítások

- Karácsony külügyminiszterséget ajánlott Dobrev Klárának - aki azt azzal utasította vissza, hogy a posztosztogatás nem időszerű;
- Karácsony alkotmányozási tárcát ajánlott Márki-Zaynak, aki azt visszautasította azzal, ő nem alkotmányjogász;
- Karácsony és Márki-Zay különféle formákban kormányzati szerepet kínált Hadházynak, aki azt elutasította, mivel posztok osztogatása előtt győzni kellene tavasszal. Vagyis a bioplakát nem hagyta magát kiragasztani a falra!
- Karácsony arra a kérdésre, hogy milyen funkciót szeretne egy Márki-Zay kormányban betölteni, azt felelte: főpolgármesterit. (Ám újabban tandemről beszélnek.)

Tovább

Propaganda a munka előtt - kétmondatok

munka-es-igeretek.JPG

Hetet egy csapásra

Frissítem blogjaimat, hibákat javítok - és újra rá-rábukkanok olyan két mondatot tartalmazó részletekre, amelyek önmagukban is világokat nyitnak meg, gerillamarketing objektumként viselkednek és elgondolkoztathatják a blogolvasót.
Múlt és jelen egyszerre mutatja meg magát az alábbi hét "kétmondatban". Nosza, hetet egy csapásra a munka, a kultúra és a munkakultúra világából!

Tovább
süti beállítások módosítása