Mi történt a szobalánnyal New York-ban?

Szex, hotel, NewYork

SzabadságharcA new york-i szálloda személyzeti pihenőjében Maria, a kolumbiai lány a cigarettaszünetét tartotta. Kopogtak. Gyönyörű, szőke nő lépett be hozzá.
 - Buenos dias! - köszönt a szőke valami elementárisan borzasztó spanyolsággal. Maria fel akart állni a dohányzóasztaltól, jobbjával a szivarját nyomta el, balját máris emelte a bütykös térdéről. Eközben irigykedve nézte a vendéget, ezt az ismeretlen dögös cafkát, aki nyilván nem a kolumbiai banánligetekben nőtt fel: fehér volt, formás lábakkal, kimunkált lábikrákkal, szobrász által megálmodott csípővel, felfújt mellekkel, baba-arccal. Istenem, ha fele ilyen jól néznék ki, biztosan viszont szeretne a portás! - gondolta Maria.
Szóval fel akart állni, de a szőke intett, hogy maradjon.


 - Maria! - szólította a nevén - szeretném meglepni a barátomat, aki itt szállt meg. Ő az Irdatlan Mennyiségű pénzek Felügyelője, hamarosan Németországba utazik, s bizonyára kedvére tennék, ha váratlanul megjelennék és itt-ott megcsókolhatna. Hálás lennék, ha helyettesíthetnélek a ruhácskádban.
A szőke ezzel a táskájába nyúlt és egy halom pénzt szórt a dohányzóasztalra. Forintok voltak, húszezresek.
Maria művelt volt, nem olyan olyan bunkó köcsög, amilyennek az ilyen származású lányokat a filmek forgatókönyv irói leírják, így azonnal a tudatára ébredt, hogy kelepcébe került: a forint egy szabadságharcát vívó nép fizetőeszköze, s nyilván le akarják járatni az Irdatlan Mennyiségű pénzek Felügyelőségét, az IMF-et. A szőke nyilván az ottani titkosszolgálat embere. Ha ez megjelenik a szűk ruhájában, a pénzes pasas tutira begerjed, pláne, ha előtte Viagrát csempésznek az italába.

Hotelszabályzat

- Nem tehetem, tiltja a hotelszabályzat - préselte ki magából gyámoltalanul.
A szőke ekkor pisztolyt vett elő és azzal fejbe verte Mariat. A kolumbiai lány nem ájult el, de olyan országból származott, ahol megtanulta: ha nem ájulsz el a fejbeveréstől, akkor is csinálj úgy, mintha elájultál volna, mert különben újra fejbe vernek!
A szőke gyors mozdulatokkal szabadította meg a latin csajt a ruháitól. Magára öltötte őket, és elindult a pénzember szobája felé.
A további történéseket ismerjük. A new york-i rendőrség hamarosan lezárja a nyomozást. Már csak egyetlen elvarratlan nyomozati száluk van: mi a fenét keres kétszázezer magyar forint egy meztelen kolumbiai szobalány asztalán...

***

Pécsi hotelekben ilyesmi nem történik!
> Hotel, szállás Pécs

Címkék: hotel, imf