A lapok mégiscsak jól állnak

Előfizető: a lapok mégiscsak jól állnakDrága Jó Médialog Zrt!

Egyre-másra kapom a torzított híreket arról, hogy baj van az eladásokkal a lapok háza táján, s kapom nyakra-főre a hazugságot is, hogy olvad az olvasó- és előfizetői tábor.
Ha ez így lenne, akkor a szóban forgó print kiadványok és azok terjesztői nyilván úgy őriznék előfizetőiket, mint a szemük fényét!
Nem simogatásra gondolok vagy hangos felolvasásra, hanem akciókra, vagy ha már arra sem telik, akkor legalább előzékenységre, udvariasságra.

De határozott meggyőződésem drága jó Médialog Zrt, hogy éppen ellenkezőleg áll a helyzet, vagyis annyi az a nyomorult olvasó, hírlap, magazin és mindenféle periodika előfizető, hogy Önök nem győznék kielégíteni az igényeket, és így fáradságos munkával azon munkálkodnak, hogy elősegítsék valahogy az előfizetők lemorzsolását!

Tisztelettel jelzem, Önök jó úton robognak!

Nem mondtuk, hogy ép az elméjük

Az utóbbi két alkalommal, az általam a feleségem kedvéért rendelt Otthon Magazint, Pécsett a Zója utcában, hajnali fél ötkor - a kaputelefonon át történő felcsengetés útján kérve a kapun való behatolás elősegítését - kézbesítették.
Eme időpontban meglehetősen morcos a család, sok mindent mondtunk Önökről, elképzelhetik! Ebben a sok mindent mondásban olyasmik nem hangzottak el, hogy Önök egy okos cég, nem mondtuk, hogy ép az elméjük, hanem inkább mást mondtunk, ráadásul az édesanyjuk is a borús hajnali képbe került!

Csak csekk van

Ma sem mondhatok mást, pedig estébe hajló délután dereng, amikor levelüket bontom, amelyben egy csekk lapul, semmi más.
Gondolnánk, az európai kultúra szabályai szerint megköszönik az eddigi előfizetést, biztosítanak arról, hogy a lap derekasan helyt áll, le fogják hozni a feleségem kedvéért a csillagokat is az égről, új laptopot vesznek az újságíróknak meg minden...
De nem, Önök ellenállnak a kísértésnek, csak a csekk van - hátha nem fizetem be, hátha békén hagyom Önöket, hátha elküldöm az egész bandát a büdös fenébe!

De nem így lesz drága jó Médialog Zrt, mi szeretünk szenvedni, imádjuk, amikor hajnalban kézbesítenek egy lapot, leszarjuk, ha velünk udvariatlanok és csak azért is kibabrálunk Önökkel, rittig se szokunk rá az internetre!