Tusványos, a posványos

Aki korpa közé keveredik...

Bizony, mind a Quimby, mind Szél Bernadett (LMP) szörnyű "mea culpa"-ra illetve "nem is úgy volt" korrekcióra kényszerült a tusványosi részvétele miatt.
Az Index tudósítása szerint Szél Bernadett ott elmondott, kvóta népszavazást illető mondataiból az MTI elhallgatással fals, hazug mondanivalót adott a szájába. Vagyis nem az általa elmondott alternatívákat, csupán az Orbánnal együtt szavazás lehetőségét írta meg.
A Quimby is utólag jelentette ki, nincs köze a nap közbeni politikai kavaráshoz, őket csak az esti szórakoztatás érdekelte.

Így már két friss példa adódik arra, hogy aki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók!

A Quimby esetén ezt magyarázhatjuk politikai analfabetizmussal (hiszen egy zenekarnak nem muszáj feltétlenül politikából topon lennie - bár a közügyekben tájékozott polgár színvonalát nem ártana elérnie) - de Szél Bernadettnek nincs mentsége! Az LMP társelnökének tudnia kellett volna, hogy megjelenése Orbán oldalán mit jelent - szándékosan félrevezető szavak nélkül is. De a profi politikusnak az MTI-vel (mint Orbán politikai marketing eszközével) is számolnia kellett volna!
De mi most inkább a Quimbyvel számoljunk, kinek, miért érte meg elmenni: mennyi volt a lé?