Gyúrjunk vazze - gyúródeszka rovat

Gálvölgyi show az egész világ

Gyúrjunk vazze!, mondják a Gálvölgyi showban, és az ember tényleg kedvet kap, még ha csak egyszerű online marketing iparos is a keresőoptimalizálás üzletágban. Persze nem fizikailag értem a gyúrást, mert az piszok fárasztó tud lenni és a SEO-ban nem a muszklik viszik a főszerepet.
De mégis csak gyúrjunk vazze, mert az divatos - lám, erre a címre jöttél te is, nem a tudományért!
De én most egy csavaros eljárással mégis ráveszlek a tudomány elsajátítására - és megismertetlek a mélylink lehetőségével, példaként a kertépítés menüt linkelve a Pro Natura Kert honlapjáról -, mert INGYEN kínálom és még arra is ráteszek 50% kedvezményt, hogy ellenállhatatlan legyen az ajánlatom.
Az a helyzet, hogy van egy ingyenes honlapom, amelyet tényleg a tudásmegosztásra gyúrtam ki, mert azt gondolom, hogy a keresőoptimalizálás, a SEO egyes alapkérdései itt, a huszonegyedik század küszöbén, már az alapműveltség részét képezik, tehát beszélnünk kéne róla.

A keresőoptimalizálás a műveltség része lett

A legfrissebb megfigyeléseimet egy új rovatban, a GYÚRÓDESZKA nevűn teszem most itt közzé, hogy lásd miről is van szó és ha kedvet kaptál, akkor gyere az ingyenes honlapra, ahol most 50% kedvezményt is kapsz az ingyenesség mellé, meg egy kupont, amit nem válthatsz be ugyan sehol, de manapság a kupon a divat, s nehogy az legyen, hogy ne legyen! Mármint nálam.
Na, de álljon végre itt a minta:

» Úgy tapasztalom, hogy a Google egyre inkább előnybe részesíti a jó tartalmat ígérő menüket a főoldali megjelenítésekkel szemben! Ebből következően megnő a mélylinkek szerepe is. (Vagyis nem a főoldalra, hanem egy aloldalra mutat a linkünk!)
Íme egy példa: a Pro Natura Kert honlapjának nem az index oldalát, hanem a Kertépítés aloldalát célozzuk most meg.
» Kertépítés

Persze gondolhatja valaki, hogy ott több aloldal is van, például kerttervezés, kertgondozás, öntözőrendszer telepítés és így tovább, akkor nyomjuk azokra is a linket. De az a helyzet, hogy a Google csupán egyet fog ezek közül figyelembe venni, az elsőt, ezért nem nagyon érdemes halmozni az online marketing élvezeteket.

A keresőoptimalizálásról ebben a blogban:
» Keresőoptimalizálás és gerillamarketing

És a szóban forgó tudásmegosztó, ingyenes weblapot - amely blogmotoron fut és a SEO, vagyis a keresőoptimalizálás alapjait nyújtja - itt leled: 
» Keresőoptimalizálás, SEO, keresőmarketing