Gerillamarketing

2018.sze.19.
Írta: Bognár L Szólj hozzá!

Forgatnak a mélyben, de nekik nem jut Oscar

csatornakamera-felvetel.JPG

A mai duguláselhárító nem WC-pumpával érkezik

Csapó, csatornakamera indul! - mondhatnánk stílszerűen, amikor egy ősi szakma, a duguláselhárítók szakmájának legújabb generációja elindítja a felvételt, hogy felderítse az elfolyások, a dugulások helyét.
A szennyvízvezetékben folyó (vagy éppen a dugulások miatt nem folyó) sztorikért, bármilyen jó rendezéssel oldják is meg a csatorna eltömődéseit, nem jár Oscar az operatőrnek, a rendezőnek, de a főszereplőknek sem. Pedig látva például a következő jelenetet, amelyben a főszereplő egy csatornalakó, aki hihetetlen átéléssel produkálja magát a csatornakamerának, kétségeinknek adhatunk hangot! Neki simán megjárna – érdemes rászánni pár percet.

Tovább

Kultúrharc marketing megközelítésben

Baranyai kirándulás

Böszörményi István szobrászművész egészen friss facebook bejegyzésben beszéli el a villányi szoborpark működése megszüntetésének történetét.
Böszörményi neve nem csak a szobrászat művelőinek és kedvelőinek körében ismert idehaza és külföldön, hanem országszerte felkapják a fejüket a politika, a közélet iránt érdeklődők is.
Ugyanis ő volt az, aki a pécsi Weöres Sándor szobor ünnepélyes átadásakor liszttel szórta be a Kligl Sándor által, mondjuk úgy, egy különös megrendelésre készült „alkotását”.
Böszörményit ezért garázdaságért elítélték. (Részletesebben erről itt.)

Tovább

Van az a pénz?

Egy este a Kodály Központban

Nagyszerű gondolat, hogy a közép-európai filmesek pécsi fesztiváljára, a Seven Hills International Film Festivalra meghívták Bahreint, amely ország nagyszerűen illeszkedik Magyarország új barátainak sorába, hiszen muszlimok lakják és államformája szerint monarchia, egyszerűbben szólva királyság.
És a magyar leleményesség - klasszikust idézve: a magyar észjárás - bárhol, bármiben megtalálja a rokon vonásokat, az akármit, ami összehozza a népeket, egyebek mellett a kultúra frontján.

Tovább

Az LMP az ellenzék megsemmisítésére játszik?

Az LMP folytatja az ellenzék szalámizását

Keresztes László Lóránt, az LMP maradék társelnöke arról panaszkodott az Indexben közölt interjúban, hogy a választási kampányban gyomorforgató kritikákat kapott a pécsi szocialistáktól, akik a Mellár Tamás javára történő visszalépését akarták kicsikarni.

A maradék társelnök emlékezetét frissítendő említeném, hogy a visszalépését a pécsi ellenzéki csoportok és polgárok pártszimpátiáktól függetlenül követelték, mert Hódmezővásárhely nyomán a kormány leváltását kívánók technikai összefogást akartak elérni és Mellárt tartották a győzelemre méltónak és alkalmasnak!

Tovább

Árképzési magasiskola - profit maximálás

Amikor órástól tanulom a marketinget

marketing-ora.JPGAz órás, akinél cseréltetni szoktam az órámban az elemet, ma zárva tart.
Bizonyára kivette a szabadságát, s valahol a Balaton partján hűsöl, esetleg délebbre, pálmafák alatt szopogatja a narancslét, estelente pedig hallgatja a tenger mormogását, hogy a forró éjszakákat illetően intimebb részletekbe most ne is menjünk bele.
Miközben ugye az én órámból kifogyott a szusz.

Tovább
Címkék: marketing