Gerillamarketing

2019.ápr.23.
Írta: Bognár L Szólj hozzá!

Hogyan tegyünk tönkre egy honlapot

repulok.JPG

Természetesen nem mások honlapjának tönkretételéről pörög itt a szó, hanem arra fogok példát mutatni, hogy a saját honlapunknak hogyan áshatjuk meg az online sírt.

Mint köztudott – vagy ha nem, akkor most lesz éppen azzá :-) – nemzetközi felmérések szerint városok honlapjainak böngészésekor a weben kutakodó ember a reptér menetrendjére, az időjárásra és a szálláslehetőségekre a legkíváncsibb.

Tovább

Mit csinál a keresőoptimalizáló?

keresooptimalizalo.JPG

Derék magyar vállalkozásom van

Ügyet intézek, a vállalkozásomról esik szó. Nyilatkoznom kell és papírokkal igazolnom, hogy én én vagyok, a vállalkozásom pedig parádésan szabályos. Mindez azt szolgálja, hogy kiderüljön, se mostanában, se régebben nem finanszíroztam terrorista szervezeteket, és nincs pénzfehérítő mosógépem se. Vagyis mind a vállalkozásom, mind én magam derék magyar képződmények vagyunk, nagyszerű adófizetők meg minden.

Tovább

Meghökkentő nézőpontok

keresnyei-vince-fotoja.jpg

Keresnyei Vince fotója - "Szpesöl edisssön"

Televízió

Nézem a televíziót, éppen tudományos ismeretterjesztés zajlik.
Brutális emlékezőtehetségű emberek szerepelnek a napirenden, tisztán emlékeznek arra, hogy mi történt egy évvel, tíz évvel, húsz évvel ezelőtt. Egy kedves hölgy elmondja, hogy a kérdezett, évekkel korábbi napokon milyen főbb hírek szerepeltek a médiában, s ő mit csinált akkor éppen.

Tovább

Kísértetek járják be Európát

A Néppárt szellemei

neppart.JPG

2019. március 20-án az Európai Néppárt üléstermében hirtelen két szellem jelent meg és megnyugvással konstatálta az eseményeket, a megnyugtató béke helyreállítását a pártcsalád és a Fidesz között.
Az egyikük Neville Chamberlain, a másikuk Edouard Daladier névre hallgatott.
A fenti szellemek egy másik időből és egy másik ülésteremből pillantottak át ide. Az évszám 1938, a helyszín pedig München, ahol éppen ők is örök békét biztosítottak Európának azzal, hogy megállapodást kötöttek Anglia és Franciaország nevében az úgynevezett Müncheni egyezmény keretében

Tovább

Mennyi urán kell egy hátizsákos atombombához?

Az az igazság, hogy eszem ágában sincs hátizsákos atombomba receptet közreadni, ebből kifolyólag az internetet ellenőrző szoftverek figyelmeztetése ellenére mind a magyar, mind az orosz titkosszolgálatok mellőzhetik blogbejegyzésem tanulmányozását!
Csupán arról van szó, hogy 2019 március 5-én az LMP Pécsett alternatív közmeghallgatás címen lakossági fórumot tartott, és a rendezvényen Kóbor József biofizikus kivetített egy táblát, amelyen szerepelt a hátizsákos atombomba előállításához szükséges urán mennyisége is.

nuklearis-veszhelyzet.JPG
Nukleáris vészhelyzet - Pécs. Felhívás a Facebookon

Tovább