Gerillamarketing

2018.dec.18.
Írta: Bognár L 19 komment

Ami az O1G mögött van

utmutato-a-forradalomhoz.JPGMottó: „...az összes diktátort ugyanazokbóI az alapanyagokból sütötték: korrupció, nepotizmus, rossz gazdálkodás, társadalmi igazságtalanság, erőszak és félelem.”
Szrgya Popovics – Útmutató a forradalomhoz

Az O1G falfirkaként a maszatos falakon, logóként a közösségi média szabad felületein harsog a szabadságvágyról. A mágikus betű és szám kombinációt hóba rajzolva, autók jeges üvegébe karcolva, állami politikai plakátokat elrondítva látjuk szerte Magyarországon.
Vagyis az O1G immár jelképként, szimbólumként funkcionál.

Tovább

Ünnepek után gyakoribb a dugulás

Mit tegyük, illetve mit ne, ha beüt a dugulás?

- Ünnepek alkalmával nem kívánt ajándékként megérkezhet hozzánk a dugulás is. Ilyenkor nagyobb terhelés éri például a konyhai lefolyót, nagyon gyakran a halpikkely és a halszálka is bekerül a lakás, a ház rendszerébe.

csap.JPG
A vendégforgalom a mellékhelyiséget is magasabb fokozatú használatra késztetheti, s pottyanhat annak csészéjébe akármi is.

Tovább

Hol van az újságírói függetlenség határa

sajto-szabadsag.JPG

A Political Capital az Emberség Erejével Alapítvánnyal karöltve A sajtó szabadság címmel ma színvonalas rendezvényt bonyolított le Pécsett.
A média, legalábbis a kormánykritikus médiumok nyilván széleskörűen és részletesen beszámolnak majd tudósításaikban az eseményről, megemlítve Weiszer Alinda profi vitavezetését, megejtve a számos meghívott újságíró név szerinti felsorolását Erdélyi Pétertől György Zsomborig, és a helyi nevekből is látni fogjuk a Szabad Pécstől Babos Attiláét és vélhetően Cseri László és Katus Eszter is szóba kerül.

Tovább
Címkék: média, blogger, Pécs

A német zöld mozgalom szíve az atomellenesség

Alsó-Szászország útjain - kitekintve a mikrobusz ablakán - mindenfelé szélturbinák lapátjai keverik a sűrű ködöt.
Az Energiaklub szervezésében utazunk tucatnyian, Gorleben, Lüchow és Salzgitter a célállomás, a német zöldek emblematikus központjai.

Preventív csapás a magyar zöldekre?

Jegyzeteimben hazai hírek szerepelnek, mind-mind azt sugallva, hogy a német zöldek 180 fokos fordulatot véve már pártolják az atomerőműveket, amelyeket kormányzati döntés alapján 2022-ig fognak Németországban leszerelni és bezárni.
Például a Portfolio ez év október tizennyolcadikán ilyen főcímmel lepi meg olvasóit: „Olyan fordulat alakul Németországban, ami Paks 2 megítélését is megváltoztathatja.”

Tovább

Jutalom közösségrombolásért

Hol van itt közmegegyezés?

Az ember joggal gondol arra, hogy nehéz helyzetben lévő, eladósodott, elvándorlással sújtott városban, az Európai Unió egyik legelmaradottabb régiójának közepén, a város politikai, önkormányzati vezetői az érdekegyeztetésen alapuló közmegegyezésre fognak támaszkodni.
Ám ha nem is deklarálják ezt valamilyen okból – mondjuk a közismerten despotikus országvezetés haragjától félve – mindenképpen tartózkodnak a fölösleges konfliktusoktól, az ellentétek kiélezésétől. Elvégre az ilyesmi rombolja a közösséget, gátjává lesz a közös, hatékony társadalmi cselekvésnek.

Tovább
Címkék: politika, Pécs