Pozitív kép 35 millióért

Nagyon marketing

Amikor Tiborcz István marketing tanácsadói azt javasolták főnöküknek, hogy tegyen valami jót, amivel ellensúlyozni tudja a hírnevét beárnyékoló sötét felhőket, Pityu nagyon elgondolkozott!
- Miért, most pár hülye miatt verjem magam kiadásokba?
A vasárnapi ebéd mellett szóvá is tette apósának, mekkora kretén tanácsadókat küldött neki, pénzszórásra bíztatnák, de ő nem hülye.

Az após is inkább szerette, ha a pénz jött, jóval inkább, mintha ment, de ez alkalommal maga is úgy vélte, hogy ezt a családban szokatlan lépést most meg kellene Pityunak tennie.
- Gyerekekre vagy kiskutyákra költs, az mindig jól veszi ki magát. A meztelen nők is igen hatásosak általában, de ez a megoldás most nem nyerő!

Mélyen a pincében

Ebéd után a két férfi lement a vidéki kúria pincéjébe, becsavartak a foglalatba egy régi százas égőt, hogy eléggé  világos legyen a pálinka vételezéséhez és férfias beszélgetésbe fogtak.
Az Adria, nagyszerű jachtok, Lőrinc, a régi barát, meg falábú focisták emlegetése töltötte ki a teret két hörpintés között.
Mire a szalonspicc rájuk tehénkedett volna, már a terv is készen állt: mennyi pénzt írjanak le egy hírnév mentési akció keretében, egy gyerekkórház számára.
A hölgykoszorúhoz csatlakozva aztán Pityu odaszólt az asszonyához: nem is hinnéd, mennyire gáláns, fasza gyerek vagyok!
Aztán néhány nap múlva, tulajdonképpen 35 millióért, számos lapban és portálon megjelent a pozitív image kép.

tiborcz.JPG

Pityunak megköszönik a gáláns ajéndékot (HVG fotó)