Gerillamarketing: bemutatom a konkurenciám!

Vajon melyikünk ügyesebb a gerillamarketing terén? Ők vagy én?
Persze, igazság szerint szégyenben égek, itt töröm magam lassan egy éve már, s a Google találati táblán is az első tízben vagyok. Csakhogy...

Csakhogy amikor megnyitott a gazdám, nem a gerillamarketingre "hegyezett ki", a domain nevem egyszerűen ellobo.freeblog.hu.
S most, a hosszú távú célok érdekében két kistestvérem is született. Ők az én konkurenciám! Ők már a domain szintjén is igazi gerillamarketingesek.

Egyikőjük szintén blog, a gerillamarketing - online marketing extra névre hallgat, s fellelési helye a http://gerillamarketing.blog.hu . Három soványka bejegyzés, mondhatnám, de máris az első húszban vert tanyát!

A másikuk egy honlap aloldala. http://www.bognarstudio.hu/gerillamarketing.html -nek nevezik. Ő is benn a húszban! Igazi tárháza lesz a gerillamarketing elméletének és gyakorlatának. Példák, nagy durranások, idézetek...

Tudom jól, hosszú távon övék lesz a pálya. Az a nyavalyás domain-előny a SEO szempontjai szerint. De a gazdámnak nincs szíve ahhoz, hogy becsukjon engem itt. Tartom magam az élbolyban, amíg csak lehet. Mert én így sem vagyok ám akárki!

P.S.
A freeblog már rég kiszenvedett.