Gerillamarketing

2017.nov.03.
Írta: Bognár L Szólj hozzá!

Hová tűnt Szél Bernadett?

Botka lemondása után

Pontosan egy hónapja lépett vissza a miniszterelnök jelöléstől Botka László, az MSZP preferáltja.
Szinte közmegegyezés született arról, hogy a támogatóit, választópolgárok százezreit, minden bizonnyal Szél Bernadett, Vona Gábor illetve Gyurcsány Ferenc fogja „megörökölni”.
Az igazán nagy befutónak Szél Bernadettet tartották, az LMP miniszterelnök jelöltjét.

Tovább

Szobrok, utcanevek - felborult pécsi közmegegyezés

Pécs igazán szép és izgalmas hírekkel borzolja Magyarország hírfogyasztó polgárainak estéit. A minap az RTL Klub Balogh Zoltán kamerájából tudósította a jóravaló népet arról, hogy egy Kossuth-díjas szobrász alkotását, amely Dr. Doktor Sándort ábrázolja, a szeméttelepen, odvas rönkök, rozsdamarta vasrudak tetején helyezték el, madárszaros ábrázattal az ég felé fordítva. Vagyis egy önkormányzati szeméttelep ad számára édes otthont.

Tovább

Puskás Peti, az RTL Demcsák Zsuzsája

tv.jpgSzombat:

Érdekes szombaton vagyunk túl, és holnap még hátra van a TV2 egyetlen nézett, szórakoztatónak gondolt műsora is, ám én azt nem fogom átszenvedni, éppen elég volt az RTL Klub székes ópusza, a faktoros.

A zsűriben is kereshetünk X-et

Az X-Faktor X nélküli zsűrije kitermelte magából a huszonegyedik századi magyar televíziózás Jockey Ewing-ját, aki a szereplők lealázásában nyújtva nagyot, a közutálat megtestesítőjévé emelte föl magát.
Peti, mint bunkó, nagyon szépen megállta a helyét a szerepben, mondhatni teljesen rászabták a kulturálatlan, ízetlenül élcelődő, a színpadon ugrabugráló, félművelt, öntelt magyar celeb figuráját.

Tovább

Bútortörténelem: a trónszéktől a modern ülőgarnitúráig

Szemelvények az ülőbútorok kultúrtörténetéből

Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy az ülőbútorok a pihenést szolgálják. Ez persze igaz, de voltak és vannak olyan foglalkozások, szakmák, ahol már-már munkaeszköznek számítanak. Valamire való uralkodót nehezen tudunk elképzelni trón nélkül, míg a szellemi szabadfoglalkozásúak, az írók és a költők dolgozószobájának nélkülözhetetlen kellékei a székek és a fotelek, a kanapé pedig a pszichoterapeuták rendelőjének emblematikus bútora, valamint a film- és színházi rendezők irodájáé, de a szereposztó díványról e helyütt nem lesz szó.
(Persze mindig akadnak kivételek. Hemingway állva gépelte remekműveit, Madame Pompadourról pedig talán joggal véljük, fel sem kelt a királyi rekamiéről.)

Tovább