Gerillamarketing a weben

2017.ápr.08.
Írta: Bognár L Szólj hozzá!

Nem figyel a Figyelő

A múltat végképp eltörölni...

Jómagam több helyről is linkeltem a Figyelő nevű lap 2007. évi, 10. számát, pontosabban annak online változatát (mivel online marketingről, SEO-ról esik benne szó, s a lap tőlem is kérdezett ezt-azt, s ezekre a kérdésekre válaszoltam is.)

Néhány napja viszont a számítástechnikai rendszerem un. törött linkként mutatja ezeket a linkeket, vagyis olyanoknak, amelyek nem érnek célba.

Tovább

Mi a bánat az a thermo-modernizáció?

szerelo.jpgHűtés-fűtés szerelése egyszerűen és gyorsan

Nem kis gondot jelent manapság egy hosszú távon biztonságos energiaellátási koncepció kialakítása.
A megtakarítások kulcsa a thermo-modernizáció.
A nem megújítható energiaforrások (olaj, szén, gáz, magenergia) egyre szűkösebben lesznek elérhetőek, a megújuló energiaforrások előnyös kihasználása pedig műszakilag még nem tökéletes. (Kis hazánkban politikailag sem.)  
Egy épület felújításakor, kialakításakor, a fűtésszereléskor minden alkalmat ki kell használni ahhoz, hogy energiát takarítsunk meg.

Tovább

Bérautóval jön a friss levegő a szmogos Budapestre!

Levegőt! - kiáltott a város és kitiltotta a forgalomból az autói harmadát

A tények, benne a szmogriadóval, a forgalomból kitiltott közel félmillió autóval, a rendeletekről és büntetésekről szóló vitákkal, mindenki előtt ismerősek és ezekkel nem is akarunk foglalkozni.
Egy gerillamarketinggel foglalkozó oldalon mi másról is beszélnénk, mint a gerillamarketing egyik legfontosabb oldaláról, a helyzethez való alkalmazkodás, a gyors reagálás képességéről.

Tovább

Lehet-e béke a weben?

Mennyit tesz a békéhez a linked, a lájkod?

Sally Kohn előadását nézem-hallgatom a TED csatornán, ahol is Sally arra bíztatja hallgatóit, tegyék békésebbé, értékesebbé a webet - megfontoltabb lájkjaikkal.
Egyebek mellett így érvvel:

Már nem az a helyzet, hogy néhány erős elit szabályozza az egész médiát, és mi csak passzív befogadók maradunk. Egyre inkább, mi vagyunk maga a média. Régebben azt gondoltam, ó, oké, kiöltözöm, felteszek egy jó adag sminket,bemegyek a tv-be, beszélek a hírekről. Az egy nyilvános médiaszereplés. Aztán hazamegyek, és böngészek, twitterezek, ez meg személyes médiafogyasztás. Mármint persze, hogy az. Pizsamában vagyok. Tévedés. Minden, amit blogolunk, amit twittelünk, és bármi, amire kattintunk, az egy médiamegnyilvánulás.

Tovább