Outlet áron ülhetünk ülőgarnitúrára

Mi az outlet lényege?


ulogarnitura_1.jpgAz outlet áruházak divatját éljük. Nagy ötlet az outlet, hiszen a kifutó típust már hanyatló áron kínálhatják a szerencsés, pontosabban az ügyes, a beszerzési forrást kiismert kereskedők, hogy a még szerencsésebb vásárlók sokezres megtakarítással juthassanak hozzá, mondjuk egy elegáns kanapéhoz.
Külön csavart jelenthet egy-egy ilyen outlet-es történetben, ha az adott ország termelési viszonyainál fejlettebb piacról származik az áru, de legalábbis a vásárlók számára szebb és jobb minőségként jelenik meg a termék, mondjuk az ülőgarnitúra.


Esetünkben erről is szó van, hiszen a magyar vásárló szemében a német termék, mint nagyszerű minőség jelenik meg, amelyet német alapossággal terveztek és dolgoztak ki.

Vegyünk egy példát az ülőgarnitúrák, a kanapék világából

Vagyis amikor beköszönünk - a példa kedvéért - az ABútor Outlet budapesti áruházába, nem fogunk elfáradni, hiszen számtalan import ülőgarnitúrára csüccsenhetünk le, mondván, ezt most éppen kipróbáljuk.
De ez itt nem bűn, mármint az ücsörgés, sőt, aki nem ül rá néhány ülőgarnitúrára, kanapéra, sarokgarnitúrára és nem ereszkedik bele vagy tottyan rá egy bőrfotelre, az itt nem is számít komoly vásárlónak! :-)

Egy-egy komolyabb német bőr garnitúrán, kanapén akár több százezer forintot is meg lehet takarítani, hiszen ezért outlet az ABútor Outlet áruház Budapesten.
Itt persze több előnnyel is találkozhat a kedves vásárló. Egyfelől előre tájékozódhat az interneten, másfelől pedig ingyen parkolhat az üzlet előtt, így a benti ücsörgés nem kerül semmibe az autóval érkező számára.
(Az országos házhoz szállításról meg az udvariasságról nem is mondok semmit, az már alapból jár a kedves vevőnek.)
De ha Ön nem példát venne, hanem inkább mondjuk kanapét, akkor itt vár Önre egy jó ülőgarnitúra!

***

Beszélgetés az ABútor Outletről: >
 Jó ötlet a kanapé outlet

Egy kis keresőoptimalizálás-marketing és a gyakorlat kapcsolata kanapén:
Termék differenciálás, kulcsszóválasztás

Információ hegyek bútorvásárláshoz:
> Bútorok